Novosadski pronalazač Veljko Milković uvršćen u knjigu „Izobilje energije sada“

Novosadski pronalazač Veljko Milković uvršćen u knjigu „Izobilje energije sada“, koju je priredio nekadašnji  fizičar NASA Brajan Beret. Po njegovom mišljenju, Milković je u rangu takvih naučnika kakvi su Galilej, Njutn, Tesla... Reč je o Milkovićevom naučnom otkriću,  dvostepenom oscilatoru, naizgled, jednostavnoj spravi za koju njen autor tvrdi da prvi put u istoriji kombinuje interesovanja dvojice velikih naučnika – Arhimedevu polugu i Galilejevo klatno.

Međutim, prava vrednost tog otkrića jeste u činjenici da se na taj način dobija više energije nego što je uloženo, što je u uslovima današnje energetske nestašice od epohalne važnosti.

Iako sve zviči vrlo jednostavno, teoretičari zavere bi rekli da postoji još nešto.


Naime poznati američki novinar Alan Sterling otkrio je da su Indijci zatvorili sistem Milkovićevog oscilatora, tačnije Perpetuum mobile u svom punom izdanju, prvi put u istorijii čovečanstva!

Video koji dolazi iz Indije od Indijskog istraživača a postavio ga je uhapšeni američki novinar Sterling Alan koji se bavio pisanjem o novim energetskim tehnologijama (poznati sajt www.peswiki.com). Naime, kako od Milkovića saznajemo taj video je bio privatne vrste i samo 9 ljudi je znalo za njega, replikator nije pomenuo Milkovića kao orginalnog izumitelja i to je samo još jedan primer da se istorija ponavlja kao i nekada sa Teslom - čiji su izumi svojatani!



Kasnije je Sterling uhapšem pod sumnjom da je pedofil, što je i priznao, kako pišu američki mediji, a za to je dobio 30 godina zatvora. inače, ovaj novinar je i osnivač Vikipesa, koji je takođe sa puno žara pisao o  Milkovićevom izumu.

Takođe još jedan profesor nuklearni fizičar Valter Levin u svojim radovima resto je spominjao besplatnu energiju, a zanimalo ga je i klasno, koje je osmislio Milković.



I ovaj professor je završio neslavno tako što više ne predaje, jer je kako prenose američki mediji na on line predavanjima seksualno uznemiravao učenike.

Da li je sličajnost, da su oba fizičara grozni seksualni prestupnici, ili su se zamerili nekome, to ne znamo, ono što znamo jeste da Milkovićev izum zaista žele da zataškaju, jer su ne na jutjub kanalu pojavili snimci i visokobužetnoj produkciji kako sve i jedan nacrt perpetumobila radi.

Milković smatra da se ova internet prevare rade kako bi se zataškala cela stvar u veti sa njegovim izumom. 

Коментари