Antihemoroid sedalo, izum koji će spasiti mnoge guze


Većina trudnica i porodilja dobije hemoroide, ali samo kod manjeg broja dolazi do izrazitih tegoba, tako da u pojedinim slučajevima, nakon porođaja – oni moraju da se operativno tretiraju. Ipak, operacije u trudnoći zbog ovog problema su retke, prenosi potral ginekologija.

A kako bi bile još ređe, za to se pobrinuo akademik iz Novog Sada pronalazač i istraživač Veljko Milković. Naime, Milković iz osmislio izum protiv hemaroida koji se stavlja na WC šolju, a veoma efikasan u rešavanju ovog problema.
– I sam sam imao probleme sa hemaroidima i koristio sam razne kreme, masti, pomoćna lekovita sredstva i ništa mi nije pomoglo. Onda sam seo za internet i pokušao sam da pronađem efikasan način kako bi se oslobodio toga, ali nažalost nisam uspeo ništa da nađem, sem onog što sam i sam znao – priča Milković i dodaje da mu je tada sinula ideja.
Seo je, razmišljao je o položaju zadnjice na šolji i shvatio, da su WC šolje napravljene totalno neprirodno u odnosu na naše sedenje. Zato je napravio anti-hemoroid sedalo (daska za hemoroide).
– Reč je o proizvodu iz domena medicinskih pomagala. Anti-hemoroid sedalo (daska za hemoroide) je dugogodišnje ispitivano i provereno medicinsko pomagalo koje olakšava i eliminiše tegobe sa hemoroidima i predstavlja još jedan u nizu primenjenih pronalazaka koje je ušlo u proizvodnju i široku primenu 2008. godine – navodi sagovornik.
Anti-hemoroid sedalo (daska za hemoroide) deluje zahvaljujući svom inovativnom obliku, ne koristeći nikakve dodatne izvore energije, poput magneta ili baterija.
Zahvaljujući svom inovativnom obliku i suženom otvoru, anti-hemoroid sedalo (daska za hemoroide) onemogućava zatezanje vene i kao rezultat toga prirodno reguliše pražnjenje creva bez propratnih bolnih efekata koji prouzrokuju hemoroidi, postepeno smanjuje i eliminiše bol i vremenom same hemoroide.
Anti-hemoroid sedalo (daska za hemoroide) je univerzalna i postavlja se na postojeću wc dasku i koristi se prilikom obavljanja velike nužde. Anti-hemoroid sedalo (daska za hemoroide) se može koristiti i preventivno, ali i kada se hemoroidi pojave.
Šta su hemoroidi i šta ih izaziva?


Sunđerasti jastučiči u rektalnom kanalu ispunjeni krvlju imaju ulogu zatvaranja analnog otvora. Međutim, neuredan način života bez kretanja, nepravilna ishrana uz nasleđene sklonosti, trudnoća i zatvor uzrokuju pojačan pritisak na vene pri čemu dolazi do nakupljanja krvi i bolnih otoka.
Simptomi koje ne treba zanemariti


Svrab, osećaj pritiska u analnom otvoru, bolni otoci, na dodir opipljivi čvorovi i posledično krvarenje prvi su simptomi koji ukazuju na nastanak hemoroida.
Postoje spoljni i unutrašnji hemoroidi


Spoljni hemoroidi smešteni su uz ivicu anusa i pokriveni vrlo osetljivom kožom. Kada se u jednom od njih razvije ugrušak, stvara se otok na izlazu iz analnog kanala, a osećaju se kao tvrda i bolna izbočina. Krvare samo ako puknu i obično se povlače nakon terapije za koju je najbolje potražiti pomoć lekara.
Unutrašnji hemoroidi razvijaju se unutar anusa, a takvi se prepoznaju kroz krvarenje i izbočine koje nastaju prilikom pražnjenja. Nezgodni postaju ukoliko se uklešte i ne mogu se vratiti u analni kanal, što izaziva jak bol i krvarenje.
Za više informacija o anti-hemoroid sedalu (dasci za hemoroide) posetite našu specijalizovanu internet prezentaciju gde se mogu izvršiti i porudžbine putem interneta www.antihemoroidsedalo.com

Коментари